Få tilsendt farve- og træprøver helt gratis!

Møbler laves efter mål
Vidste du at by Tika kan fremstille efter dine mål og ønsker?

Vi har gjort det til vores varemærke at du kan få lavet lige den størrelse møbel du ønsker.

Hos os finder du ingen lagervarer, vi producerer først når vi har fået ordren. Selvfølgelig betyder det at du må vente lidt på at få dit drømme-møbel, men til gengæld, kan du selv bestemme størrelsen, så du får et møbel som passer til netop dit hjem. Fordelen er at du får et møbel som passer 100% i dit hjem, og at du ikke finder tilsvarende i andre hjem.

Det kan jo kun lade sig gøre fordi vi laver alt her i Danmark og det synes vi rigtig godt om. På den måde sikrer vi danske arbejdspladser og vi kan være med i hele processen.

Jamen er special fremstillede snedker møbler ikke meget dyre ?  Nej det behøver de ikke at være. By Tika producerer til en fornuftig pris, uden hverken at gå på kompromis med dine ønsker eller kvaliteten. Kontakt os gerne og få et gratis og uforpligtende tilbud på dit nye møbel. Send os gerne en mail på info@bytika.dk – vi svarer indenfor 24 timer. Husk at tjekke din spam mail hvis du mangler svar. Du er også meget velkommen til at ringe til os på 27528050. Vi sidder klar til at hjælpe dig med dit drømme møbel.

Se alle vores møbler her i shoppen


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.