Få tilsendt farve- og træprøver helt gratis!

Når man skal have nyt skrivebord, spisebord eller sofabord bliver man ofte stillet overfor valget mellem linoleum og laminat. Men hvad er egentlig forskellen?

Højtrykslaminat

Højtrykslaminat er fremstillet af mange lag papir der sammen med harpiks bliver presset sammen under høj varme og tryk. Laminat bliver fremstillet i mange smukke forskellige farver og med forskellige overflademønstre som der f.eks. ligner træ. Højtrykslaminat er en meget slidstærk overflade. Det tåler høj varme uden at blive misfarvet eller ødelagt og mange slag uden at få mærker.

Linoleum

Linoleum er et naturligt fremstillet materiale, udelukkende bestående af organiske råmaterialer fra træer og planter. Disse er hovedsageligt; linolie, harpiks, træmel og naturligt farvepigment. Farveudvalget af linoleum er ikke lige så stor som laminat. Til gengæld har linoleum mange andre egenskaber og fordele. Linoleum har en blød og varm overflade der gør den meget behagelig at røre ved, og så er det mindre modtagelig overfor fingeraftryk end laminater. Desuden har linoleum en “helende” egenskab, der gør at hvis der kommer en rids i bordpladen, vil den over tid lukke sig sammen igen.

ByTika laver skriveborde, spiseborde og sofaborde i både linoleum og laminat. Vi står klar til at guide dig ift. materialevalg og meget mere.

Du kan se vores udvalg af borde her

Eller du kan skrive en besked til os her hvis du har spørgsmål til vores produkter eller materialevalg.

Kategorier: Blog

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.