Få tilsendt farve- og træprøver helt gratis!

De fleste vil vælge en indretning, hvor skrivebordet går lidt i ét med resten af rummet og derved ikke kommer til at ligne en kontorplads.
Det er vigtigt, at du sørger for at gøre dit skrivebord i stuen til en integreret del af rummet. Faktisk kan du lave det til en rigtig hyggelig plads, som gør det mindre surt at lave det kedelige kontorarbejde.  Derved får du mest mulig glæde ud af dit hjemmekontor.

Når du indretter et kontor i din stue, er det vigtigt, at du vælger møbler i et enkelt design, der gør rummet større frem for store og tunge møbler, der får rummet til at syne mindre.

Du kan f.eks. vælge et enkelt og stilrent skrivebord, der matcher med den skandinaviske stil, som ses i rigtig mange hjem. Skrivebordet behøver heller ikke fylde særlig meget så det kommer til at se for voldsomt ud i din stue.

Er du typen, der husker at lukke computeren og rydder dine papirer af vejen, eller mere typen som har gule postit-sedler overalt på dit skrivebord? Er du velorganiseret, kan du nemlig sagtens nøjes med et enkelt skrivebord og noget pænt kontortilbehør, mens du er nødt til at tænke meget mere på opbevaring og organisering, hvis du er den knap så velorganiserede.

Se udvalget af By Tika skriveborde lige HER

 

Kategorier: Blog

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.